banner359

İnegöl'de ‘Yan Baktın’ kavgası kanlı bitti

.

26 Ağustos 2014 Salı 10:24 2014-08-26 10:26:13
İnegöl'de ‘Yan Baktın’ kavgası kanlı bitti
 İki grup arasında çıkan kavgada iki kişi darp sonucu yaralanırken, Atatürk Bulvarı üzerindeki bir alışveriş merkezinde de maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyen gençler arasında ‘Niye yan bakıyorsun’ sözü yüzünden önce tartışma, ardından yumruk yumruğa kavga çıktı. A.V. ile C.B. arasında sözlü münakaşa olarak başlayan tartışma gençlerin arkadaşlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Cadde de başlayan kavga daha sonra Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde devam etti. Kavga eden gençlerden birinin alışveriş merkezine girmesi üzerine, diğer grup genci kovalamaya başladı. Alışveriş merkezi içerisindeki reyonlar da kavgadan nasibini alarak zarar gördü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekiplerinin ayırdığı kavga sonucu iki genç darp sonucu yaralandı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan A.V. ile C.B. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan müdahalelerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Son Güncelleme: 26.08.2014 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<