banner359

İnegöl'de zehir tacirlerine 114 yıl!

-

18 Temmuz 2014 Cuma 09:03 2014-07-19 13:06:32
İnegöl'de zehir tacirlerine 114 yıl!

İnegöl’de uyuşturucu tacirlerine yönelik, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri ile İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Özel Harekât ve Çevik Kuvvet ekiplerinin desteği ile düzenlediği ‘Şafak Operasyonu’nda gözaltına alınıp mahkemece tutuklanan 36 kişiden 21’ine, toplam 114 yıl hapis cezası verildi.

Peyderpey mahkemeye çıkarılan 21 kişiye toplam 114 yıl hapis cezası verilirken, suça itilen 6 çocuk ile bir kadın beraat etti. 8 kişinin ise yargılanmasına önümüzdeki tarihlerde devam edilecek. Üyeler 2 yıl 9 ay ile 7 yıl 6 ay arasında hapis cezası aldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin yaklaşık üç aydır süren teknik ve fiziki takibi sonucunda,  savcılıktan alınan izinle operasyon gerçekleştirilmiş, 22 Mayıs 2014 sabah saat 05.00 sıralarında 24 ayrı adrese eş zamanlı olarak yaklaşık 300 polisin katılımı ile düzenlenen operasyonda, sokak satıcısı olduğu belirtilen 9’u kadın toplam 50 kişi gözaltına alınmış, zanlıların ev, işyeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda toplam110 kilogram esrar maddesi, son günlerde kullanımı oldukça yaygınlaşan350 gramBonzai ve bir ruhsatsız silah ele geçirilmişti.

Sabah erken saatlerde gerçekleştirilen şafak operasyonunda görev alan, özel eğitimli narkotik köpeği Alfa, tavan arasına gizlenen110 kilogram uyuşturucuyu önce koklamış, sonra zıplayarak sahibine uyuşturucunun bulunduğu yeri göstermiş, açılan tavanda gizlenen uyuşturucular bulunmuştu. Küçük küçük paketler halinde çıkılanan esrara el koyulurken, ayrıca bir evdeki kullanılmayan halı rulolarının içine saklanmış olan kubar esrar maddesi ile uyuşturucu haplar da, yine Alfa’nın işareti üzerine ele geçirilmişti.

Yıldırım Gazetesi

Son Güncelleme: 19.07.2014 13:06
Anahtar Kelimeler:
InegölZehirTacirCeza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<