İnegöl’den Teröre Lanet

19 Şubat 2016 Cuma 11:04
İnegöl’den Teröre Lanet

 İnegöl'de sivil toplum kuruluşları terörü kınadı.
Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan terör saldırıları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaşanan olayın bağrına vurulmuş bir hançer olduğunu söyledi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Aktaş, “Acı büyük, ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama bu ülkemizin bağrına vurulmuş bir hançerdir. Kesinlikle ve kesinlikle vatandaşlarımızın çok hassas olması lazım. Bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Bu ülke ile alakalı oyunlar oynanıyor ve bunun dış kaynaklı olduğunu da ben özellikle ifade etmek istiyorum. A partisi, be partisi, Güneydoğulu, Marmaralı, Egeli hiç fark etmez, hepimizin içi yanıyor. Ben iyi giden Türkiye arabasının önünün kesilmeye çalışıldığını özellikle ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Aktaş, yaşanan terör olayları sebebiyle pazar gününe kadar yapılacak olan konser ve benzeri faaliyetlerin iptal edildiğini ifade etti.
Genel Sağlık İş Sendikası, AK Parti, SP,İP, CHP ilçe başkanları,Ülkü Ocakları ve MÜSİAD İnegöl Şubesi de terörü kınadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<