İnegöllü Küçük Kızdan Cumhurbaşkanına Mektup

31 Temmuz 2017 Pazartesi 15:00 2017-07-31 15:06:58
İnegöllü Küçük Kızdan Cumhurbaşkanına Mektup

İnegöl'de İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Kurşunlu Mahallesi Ürün toplama Merkezi açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´na kız çocuğunun ilettiği notun ayrıntıları ortaya çıktı. 9 yaşındaki Gülhan Aydemir, Cumhurbaşkanı özlemini dile getiren notu Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu´na iletti.

Konuşmalar ve kurdele kesiminin ardından tesisin içerisinde incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´nun yanına koşarak bir kız çocuğu geldi.

Kurşunlu mahallesinde ikamet eden ve açılışa katılan 9 yaşındaki Gülhan Aydemir, koşarak Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´nun yanına giderek bir not kağıdı iletti. Basın mensuplarının kağıt üzerinde ne yazdığının sorulması üzerine Çavuşoğlu notu okudu. Çavuşoğlu, 9 yaşındaki kız çocuğunun ilettiği notta “Sayın Cumhurbaşkanım Bizleri varlığından habersizsiniz ama ben sizi çok seviyorum. Bu notum size ulaşırsa lütfen beni bir kez arayın. 15 Temmuz gecesini size anlatmak istiyorum.” İfadelerinin yer aldığını söyledi.

Okuduktan sonra notu ceketinin cebine koyan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, kız çocuğu ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, daha sonra Ankara´ya gitmek üzere yola çıktı. 

Son Güncelleme: 31.07.2017 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<