banner359

İnegölspor'da 7 oyuncuyla yollar ayrılıyor

19 Aralık 2019 Perşembe 10:34
İnegölspor'da 7 oyuncuyla yollar ayrılıyor

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele veren temsilcimiz İnegölspor, altyapıdan genç futbolculara şans tanımasıyla büyük takımların radarına girdi. İlk yarının son maçında altyapıdan 5 futbolcuya şans verilmesiyle dikkatleri üzerine çeken İnegölspor yönetimi, alt yapıdaki oyunculara daha fazla şans verecek.Kanar, İkinci yarıda altyapıdan 5 oyuncunun daha A takıma yükseleceğini aktardı.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, altyapıdan Özgür İnce, Eren Köroğlu, Yunus Emre Duyan, Erdal Kaya ve Emre Şeker'e A takımda şans verecek. Böylelikle İnegölspor tarihinde A takıma en fazla futbolcu çıkan dönem olarak tarihe geçecek. İkinci yarıda altyapıdan A takıma çıkan futbolcu sayısı 10'a çıkacak.

YOLLAR AYRILACAK

Yönetimin 7 oyuncuyla yollarını ayıracağı öğrenildi;Ali kemal, Orhan Evci, Enes Topal, Gutbettin, Sabri (kaleci), Numan ve Yasin Görkem Arslan.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<