banner359

İnegölspor'da Osman Özdemir Dönemi

14 Ağustos 2020 Cuma 18:14 2020-08-14 19:00:57
İnegölspor'da Osman Özdemir Dönemi

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor teknik direktör Osman Özdemir ile anlaştı.
Göreve gelen İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve yeni yönetimi ilk olarak teknik mevcut teknik direktör Murat Yoldaş ile yollarını ayırdı. Ardından ise Osman Özdemir ile anlaştı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda Teknik Direktör Osman Özdemir 2 yıllık imzayı attı.
İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, "Murat hocamızla yollarımızı ayırdık. Osman hocamızla anlaştık. İnegölspo inşaallah eski başarılı günlerine dönecek. Hayırlı olsun. Gençlerimize önem vereceğiz." dedi.
Teknik Direktör Osman Özdemir ise, " Yabancısı olmadığım bir takıma geldim. Daha önce çalıştığım takımda olmaktan mutluyum. 2 yıllık bir anlaşma sağladık. İnşaallah başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. İnegölspor'un daha başarılı olabilmesi için çalışma yapacağız. Yeni bir yapılanma yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 14.08.2020 19:00
Anahtar Kelimeler:
Inegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<