İnegölspor Kızılcahamam'a hareket etti

31 Temmuz 2017 Pazartesi 18:07 2017-07-31 18:17:58
İnegölspor Kızılcahamam'a hareket etti

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor 12 gün sürecek olan kamp çalışmaları için Kızılcahamam'a hareket etti.

 
Federasyon temsilcisi Şaban Gümüş'ün başkanlığında sabah saatlerinde yola çıkan kafilede teknik heyetin yanı sıra 28 futbolcumuz yer aldı.
 
Kafileyi kampa uğurlayan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:"Tesislerimizde başladığımız hazırlık dönemine Kızılcahamam kampı ile devam edeceğiz. Bursaspor Başkanı Sayın Ali Ay ile bir görüşmemiz oldu. Kendisinden 1 veya 2 oyuncu isteğimiz oldu ve olumlu karşılandık. Öncelikle olumlu yaklaşımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu konuda bir iki gün içinde netice alacağız. Gümüşhanespor'dan transfer ettiğimiz Ali Sakal kardeşimizde kampa katılacak. Santrafor arayışlarımız ise devam ediyor. Yeni transferler ile kadromuza bir hayli güçlendirmiş olacağız."

Son Güncelleme: 31.07.2017 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<