banner359

İnegölspor, Tepecikspor'u konuk edecek

23 Nisan 2016 Cumartesi 11:41 2016-04-23 12:34:59
İnegölspor, Tepecikspor'u konuk edecek
Play-off için son kozlarını oynayan İnegölspor, sezonun son iç saha maçında yarın Tepecikspor´u konuk edecek.

Bordo-Beyazlı ekip kazanıp, play-off umutlarını son haftaya taşıyabilmesi için rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Saat 15.30´daki maçta Ali Karatutlu düdük çalacak
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off umutlarını son iki haftaya taşıyan temsilcimiz İnegölspor, evindeki son ve kader randevusunda Büyükçekmece Tepecikspor´u konuk edecek. Ekibimizin umutlarını son haftaya taşıyabilmesi için mutlak kazanıp, üstündeki takımlarında puan kaybetmesi gerekiyor.

HAKEM ALİ KARATUTLU

Bordo-Beyazlı temsilcimiz, istikrarlı çizgisi ile play-off´un güçlü adayları arasına adını yazdırırken, deplasmanlarda oynadığı son iki maçında kaybettiği 5 puanla yarışta geriye düştü. Temsilcimizin Play-off´a vize alabilmesi için normal sezonda kalan iki maçını mutlak kazanıp, üstündeki Tuzlaspor, Keçiörengücü, Gümüşhanespor, Aydınspor ve MKE Ankaragücü´nan puan kaybetmesini bekleyecek. Ekibimiz, hafta sonu sahasında konuk edeceği Büyükçekmece Tepecikspor maçından mutlak galibiyet beklerken, Pazar günü saat 15.30´da İnegöl Şehir Stadyumunda oynanacak maçı Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Ali Karatutlu yönetecek.

Son Güncelleme: 23.04.2016 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<