İnegölspor Yönetimi Başkan Aktaş’ı Ziyaret Etti

07 Temmuz 2017 Cuma 17:37 2017-07-07 17:41:10
İnegölspor Yönetimi Başkan Aktaş’ı Ziyaret Etti

 Olağanüstü kongre ile göreve gelen İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

 
Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:
"Öncelikle ben ve yönetici arkadaşlarıma göstermiş olduğu teveccühten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler kongrede kimsenin kafasına bir şey dayayıp aday olmadık. İnegölspor’un durumu malum belliydi. Bu çerçevede biz aday olduk. Daha önceki Cebrail beyler aday oldu. 5 gün sonra bıraktılar ve İnegölspor’un bu hale düşmesinde ben ve arkadaşlarım neden bu hale geldiğine bir türlü anlam veremedik ve onun akabinde Coşkun kardeşim aday oldu. Birlikte seçime girdik. Ben bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Benim İnegölspor sevdam çok ama bugüne kadar hiçbir basında veya bir yerde muhalefet veya kötü bir konuşma yapmadım. Her zamanda savunmuşumdur. Ama ne yazık ki, Belediye Başkanımızı bu konuda çok yıprattılar. Kim istemez İnegölspor’un bir yerlerde olmasını. Maalesef İnegöl’de bir algı oluşturuldu. İnegölspor üzerinden sayın Belediye Başkanımızı savunma durumunda değilim ama sürekli eleştiri, sürekli eleştiri. Kim İnegölspor’a gelmişte elini cebinden çıkarıp 50 bin lira para harcamış. 34-35 milyon lira para harcanmış. Bu paralar hep halkın üzerinden, sayın Belediye Başkanımızın destekleri üzerinden olmuş. Ama maalesef bu sıkıntı şuanda var. Şuna emin olun, ben bu işten çok mustaribim. Keşke tekrar çıkıp aday olmasaydım. Yazık, halini gördüm ve çok üzüldüm. Sayın Başkanımıza da gidip bu konuyla ilgili istişarede yapamadım. İnşallah hayırlısı olur. Biz kongrede bir söz sarf ettik. Sayın başkanımızın da bununla ilgili kırgınlığı olabilir. Bunu birilerine mesaj olarak söyledim. Başkanım bununla ilgili bir cevap verebilir. İnegöl kimsenin şahsi malı değil. Burada biz en iyisini yapmaya geldik. Kongrede de söyledim, kolej takımı gibi takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama bunu Belediye Başkanımız, mülki amirimiz, Bursa Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte hep beraber el ele vereceğiz. Eski günlerine kavuşturma çabasında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz orada bir patron değil, bir işçiyiz. İnegölspor’u bir yere getirmenin çalışmasını yapacağız. Bu bağlamda hocamız Murat Yoldaş, sportif direktörü Cengiz Alp, yardımcısı Hüseyin Yoğurtçu, kaleci antrenörümüz Vahap hocamızla anlaştık. Transferlerimiz devam ediyor. Bu anlamda da yanlış bir iş yapmak istemiyoruz. Sıkı eleyip, sıkı dokuyoruz. Hata yapmayalım diyoruz. Çünkü bu bir mali külfet. Bununla ilgili de rakamları ne kadar aza çekersek, İnegölspor’u da sıkıntıya düşürmemek için canla başla yönetim kurulu arkadaşlarımızla çalışıyoruz."
 
İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, ise "Yeni seçilen çok değerli İnegölspor Başkanı ve yönetim kuruluna hoş geldiniz diyorum. Bu şehrin Belediye Başkanı olarak 13 yıldır aldığımız sorumlulukla bir dizi etkinliklerin bizatihi başında, içinde veyahut bir şekilde destekçisi olmaya çalıştık. O kadar rahatım ki bizden bu manada samimiyet ve iyi niyetle şahsımdan veya kurumumdan destek talep edene maddi veya manevi biz bir şekilde katkı vermeye, destek olmaya çalıştık. Nihayetinde sonraki gelişmeleri basın gördüğüm kadarıyla takip ettim. Özellikle bir takibatım söz konusu olmadı. Nerede durduğumun ve nerede olduğumun farkında olduğumu da özellikle ifade ediyorum. Vallahi Münür Kanar Başkanlığındaki yönetimin başarılı olmasını çok arzu ederim. Ayakta alkışlarım. Ben Belediye Başkanıyım, İnegöl çocuğuyum. İnegöl’e gelecek her türlü güzelliği, İnegöl’de oluşacak her türlü başarının sağdan, soldan, ortadan hangi partiden olursa olsun İnegöl şehri menfaatine, bizim örf adet ve ananelerimize uygun olduktan sonra başarıyı kimin sağladığı umurumda değil. Bundan büyük şeref duyarım. Bu şehrin takımıdır İnegölspor, kimsenin şahsi malı değil. Hepimizin ortak değeri. O kadar talihsiz olaylar ve yorumlar okuyorum ki bir Belediye Başkanlığı sorumluluğuyla susuyorum, konuşmuyorum. Herkese söylenecek cevabım var. Bir lafa bakıyorum laf mı diye, bir de söyleyene bakıyorum adam mı diye. Eğer İnegölspor yönetimine karşı bir ön yargım olsa İnegölspor’a giden 7-8 kalemde yaklaşık 800 bin TL’lik geliri hemen iptal ederim. Asla böyle bir şey söz konusu olamaz. Ben hesabı yönetemeyeceğimi ifade ettim. Ben özelikle bu işi sevk ve idare eden olmayacağımı 2015’ten beri bağıra bağıra söylüyorum. İnegöl Belediyesi İnegölspor’un her zaman yanında olmuştur. İnşallah İnegöl şehrinin tüm dinamikleri bu sürece sahip çıkarlar ve İnegölspor arzu ettiği yere gider. Yeni bir hocayla anlaşıldı Allah hayırlı uğurlu etsin. Doğru hamleler bunlar. Sporcularla anlaşma noktasında daha mütevazi genç bir kadro kuruluyor. Çok doğru bir strateji. Biraz daha alt yapıya önem vererek hareket etmekte fayda var. Ben yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bugüne kadar özellikle 2015 senesinden sonra aday olmuş, yönetime girmiş hiçbir arkadaşla, sporcuyla, hocayla ilgim olmadığı gibi bundan sonra da olması söz konusu değildir. Birilerinin temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp İnegölspor benim çiftliğimmiş gibi beni yıpratmaya çalışırlarsa takdiri de kamuoyuna bırakıyorum."ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.07.2017 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<