banner359

İnegöl’ün önceliği üniversite olmalı

15 Mart 2017 Çarşamba 16:50 2017-03-15 16:53:26
İnegöl’ün önceliği üniversite olmalı

 İnegöl’de 6 Eylül Üniversitesi kurulması için daha önceden çalışmalar başlatan İGİAD yönetimi çalışmalarının meyvesini almaya başladı.

Geçtiğimiz Ocak ayında İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, Başbakan Binali Yıldırım'a İnegöl'e 6 Eylül isminde üniversite kurulması talebinde bulunmuştu.
Başbakan Binali Yıldırım’ın Bursa’daki mitingi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada İnegöl’e Üniversite konusunda destek vereceğini ifade etti.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan İGİAD başkanı Hakan Özdemir “Bugün gelinen noktada şehrimize yapılacak bir üniversitenin gerek şehrimize gerekse yakın çevremize değer katacak. Başbakanımızın bu desteğinin ardından şehrimizin dinamiklerini harekete geçirmek zorundayız. Gelen bu fırsatı değerlendirerek İnegöl’ümüze 6 Eylül Üniversitesi’ni kazandırmamız gerekmektedir.”
İGİAD OLARAK MEŞALEYİ YAKTIK
İGİAD olarak Üniversite meşalesini yaktıklarını belirten Özdemir “Artık meşale yandı. Başbakanımız da destek vereceğini belirtti. Bu saatten sonra İnegöl’ün önceliği üniversite olmalı. Şehrimize bu üniversiteyi kazandırmak adına mücadele etmek zorundayız.” Dedi.

Son Güncelleme: 15.03.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<