banner359

İstanbul Mobilya Fuarı İnegöl'e Yaradı

28 Ocak 2017 Cumartesi 12:20 2017-01-28 12:25:39
İstanbul Mobilya Fuarı İnegöl'e Yaradı

 İstanbul CNR Expo´da 24-29 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) için Türkiye´ye gelen 6 farklı ülkeden mobilyacılar, Mobiliyum AVM yönetiminin daveti üzerine İnegöl´de ağırlandı.

Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, İsrail, Filistin, Umman ve Kosova gibi ülkelerinden gelen mobilya alıcılarını İstanbul´daki mobilya fuarının ardından İnegöl´e davet ettiklerini ifade eden Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, “İstanbul fuarına gelen yurtdışı alım heyeti, Mobiliyum AVM organizasyonu kapsamında İnegöl´e getirildi. Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, İsrail, Filistin, Umman ve Kosova gibi ülkelerinden gelen mobilya alıcıları İstanbul fuarının ardından Mobiliyum AVM´ye gezdi. İnegöl mobilyacısının birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek ortaya koymuş oldukları Mobiliyum AVM projemizin kapsamı, kuruluş amacı kendilerine anlatıldı. Bu derece büyük bir kompleksin mağazalar haricinde oteli, restorandı, kafeleri ve ibadethanelerinin içinde bulunması da gelen heyeti memnun etti” dedi.

HAYRAN KALDILAR

40 kişilik heyetin Mobiliyum AVM´ye hayran kaldığını ifade eden Han, “Yaklaşık 40 kişinin bulunduğu alım heyeti Mobiliyum AVM´yi gezmek için bir günün yeterli gelmeyeceğini söylediler. Bundan dolayı gelen heyetten 12 kişi Mobiliyum AVM´nin bünyesinde bulunan Marrion Otelde konakladılar. AVM´ye gelen ziyaretçilerin çoğu sıcak ülkelerden geldikleri için, yağan karı ilk kez kar görmenin mutluluğunu yaşadılar” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 28.01.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<