banner359

İşte İnegöl'de Ak Parti ve MHP'nin belediye meclis üyesi adayları

19 Şubat 2019 Salı 12:43 2019-02-19 15:55:50
İşte İnegöl'de Ak Parti ve MHP'nin belediye meclis üyesi adayları

Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Meclis üyeleri listeleri açıklandı. AK Parti İnegöl ilçe başkanı Mustafa Ersan ve MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, beraber Adliyeye giderek İlçe seçim kuruluna listeleri sundular.

Başvuru da yer alan isimler ve sıralama şu şekilde; Selahattin Külcü, Halide Serpil Şahin, Faruk Adıyaman, Abdullah Akşener, Recai Baykan, Ahmet Genç, Merve Haraslı, Esra Leblebici, Erdal Akkaya, Ömer Çakır, Ayhan Güleç, Selim Emre Aydın, Cavit Dülger, Ahmet Kara, Cemal Aktürk, Sedat Eceryıldız, Eyüp Beyhan, Muhammet Ergün, İhsan Alper Alaeddinoğlu, Önder Özer Erdoğmuş, Mahmut Özkan, Hüseyin Çiğdem, Ergün İlçin, Mürsel Avaşar, Burcu Keskin, Mevlüt Akbay, Mehmet Özdamar, Kemal Kaya, Mehmet Aydın, Yunus Keser, Semih Gülerer, Osman Akbulut, Ayhan Işık

Açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan; “Listelerimizi teslim ettik. Listede MHP’den 8 adayımız bulunuyor. İnşallah İnegöl’e hayırlı olacak. İttifak halinde çalışacağız. Zaten birlikteydik. Tabanımız aynı, ufkumuz bayrak ve vatan. Aynı yolda yürüyeceğiz. İnegöl’ümüze hayırlı olsun. MHP ile kardeş partiyiz ve ortak programlar düzenleyip kol kola yürüyeceğiz. Sahaya bu hafta içinde inmeyi planlıyoruz. Oy oranı olarak yüzde 65’in üzerinde olacağımızı düşünüyorum. Gönlümüz tüm meclis adaylarımızın seçilmesidir. 

MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun ise, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 24 Haziran seçimlerinden önce mutabakat altına aldığı, Türkiye’nin bekası ve milletimizin huzuru için olmazsa olmazı Cumhur ittifakımız 31 Mart seçimlerinde de devam ediyor. İnegöl’de Cumhur İttifakı adayımız olarak Alper Taban’ı kabul ettik. Allah nasip ederse listeye giren 8 MHP ve 33 AK Parti meclis üyesi adayımızla seçimi kazanacağız. Gelecek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk milletinindir. Biz bunu başaracak inanç ve kararlılıktayız. Başkanımızın da belirttiği gibi en kısa sürece sahaya inip milletimizle kucaklaşacağız. Her ele dokunup her gönle gireceğiz. İnegöl’de Cumhur İttifakı olarak en yüksek oranda başarı sağlayarak 31 Mart seçimlerini atlatacağız.

Son Güncelleme: 19.02.2019 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<