İstifası kabul edildi

07 Mart 2018 Çarşamba 13:14 2018-03-07 15:55:59
İstifası kabul edildi

9 gün önce düzenlediği basın toplantısında istifa edeceğini açıklayan Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat´ın istifa dilekçesini YÖK kabul etti.

banner380

İstifa ile alakalı açıklama yapan Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, “26 Şubat  2018 tarihinde fakültede bir basın toplantısı ile Dekanlık görevinden istifa edeceğimi, gerekçelerini de açıklayarak,  kamuoyuna duyurmuş ve YÖK´e de bir mektupla durumu iletmiştim. Bugün yani 7 Mart 2018 tarihi itibariyle UÜ İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı görevini bırakıyorum. Bu görev süresince birlikte olduğumuz fakülte çalışanlarına ve bize yardımlarıyla destek olan tüm İnegöllülere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim üyesi görevine devam edecek.

Son Güncelleme: 07.03.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<