banner359

İtfaiyenin Kurtarmak İstediği Kedi Camiden Atladı

21 Ekim 2015 Çarşamba 19:03 2015-10-21 19:23:22
İtfaiyenin Kurtarmak İstediği Kedi Camiden Atladı

 Sani Konukoğlu Camiinin kubbesinin yanındaki pencereye çıkarak mahsur kalan kedi için İnegöl İtfaiye ekipleri seferber oldu. File ile kurtarılmak istenen kedi bir anlık hareketle aşağıya atladı.

Sani Konukoğlu caminin önünden geçen vatandaşlar kedi sesleri duyunca etrafa baktılar. Vatandaşlardan biri kedinin Caminin kubbesinin yanındaki pencerenin kenarında mahsur kaldığını fark etti. Vatandaşlar, yaklaşık 3 saatten bu yana mahsur kalan kediyi kurtarmak için İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdi.

Haber verilmesi üzerine merdivenli araçla olay yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için seferber oldular. Merdivenli aracın selesine binen İtfaiye eri, araç operatörünün temkinli müdahalesi ile kediye yakınlaştı. Elindeki kepçe file ile kediyi mahsur kaldığı yerden kurtarmak istedi.

KEDİ BİR ANDA ATLADI

İtfaiye erinin temkinli yaklaşmasına rağmen kedi ürkerek bir anda kendini boşluğa bıraktı. Yaklaşık 6 metre yükseklikten atlayarak yeşil alana 4 ayak üstüne düşen kedi yaralanmadan kurtuldu. Yere ayak basan kedi kaçarak kayıplara karıştı.


Son Güncelleme: 21.10.2015 19:23
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<