İTSO’dan Yalçın Ertaş’a Ziyaret

26 Ağustos 2019 Pazartesi 17:15
İTSO’dan Yalçın Ertaş’a Ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, uzun süre İnegöl Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Ilgın Belediye Başkanı seçilen Yalçın Ertaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, uzun süre İnegöl Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Konya’nın Ilgın ilçesinden Belediye Başkanı seçilen Yalçın Ertaş’a nezaket ziyaretinde bulundular. Başkan Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ertaş’ın akabinde Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ve Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen’i de makamlarında ziyaret ederek istişareler gerçekleştirdiler.

BAŞARI TEMENNİSİ
Ziyaret esnasında konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Geçmiş yıllarda görev yaptığı İnegöl Vergi Dairesi Müdürlüğü bünyesinde İnegöl ekonomisine ve sanayisine önemli hizmetlerde bulunan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Ilgın Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Yalçın Ertaş’ı makamında ziyaret etmek istedik. İnegöl’de görev aldığı süreç içerisinde Başkanımızla çalışmaktan dolayı büyük keyif almaktaydık. Başarılı ve etkin çalışmaları çerçevesinde İnegöl’e önemli hizmetlerde bulundular. Hayatını siyasi yönde sürdürmek isteyerek girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde halkın da teveccühü ile Ilgın Belediye Başkanı seçilen değerli Başkanımız bilgi ve birikimini Ilgın halkının refahı ve mutluluğu için harcamak üzere yeni bir yola koyuldu. Bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Destek olabileceğimiz noktada elimizden gelen katkıyı kendisine sunmaya hazırız. İnegöl olarak kendisine müteşekkir olduğumuzu belirtiyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.

banner380

Yalçın Ertaş ise İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ve Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen’i de makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<