banner359

İYİ Parti adayları Pazarı gezdi

13 Haziran 2018 Çarşamba 10:59
İYİ Parti adayları Pazarı gezdi

İyi Parti Bursa Milletvekili adayları Serpil Arslantürk ve Özgehan Koçer, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl'de pazaryeri ziyaretinde bulundular.

Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden İyi Parti Bursa Milletvekili adayları Serpil Arslantürk ve Özgehan Koçer, bayram alışverişi yapan vatandaşlar ve pazarcı esnaflarıyla bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri öncesi istişarelerde bulundular.

Pazar esnafının dertli olduğunu dile getiren adaylar, “Her kesimin dertlerine çözümlerimiz olduğu gibi pazar esnafına da kendi izleyeceğimiz politikalarımızı anlattık. Çok olumlu dönüşler alıyoruz fakat korktuklarını da bizzat dile getiriyorlar. Bu çok üzücü... İnşallah 25 Haziran sabahı korkmayarak güneşli bir güne uyanacağız" dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<