banner359

İYİ Parti Seçim Startını Verdi

25 Kasım 2018 Pazar 16:48
İYİ Parti Seçim Startını Verdi

İYİ Parti yönetimi 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına start verdiler. İYİ Parti yönetimi CHP ile ittifak sinyali verdi. 
İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Meclis üyeleri İsmail Karaman ve Rüveyde Sapan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltının ardından açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarımızın startını verdik. 15 Aralık’a kadar adaylarımız açıklanacak. Bu günden itibaren aday adaylığı başvurularımızı almaya başlıyoruz. Büyükşehir yasasıyla beraber İnegöl’e hizmet gelmiyor. İnegöl’ün mevcut hava kirliliği, altyapı eksikliği, trafik sorunlarının dışında artık pek çok sorunun giderilmesi için çalışma yapılmıyor. İnşallah seçimlerde doğru adaylarla halkımızın teveccühümüzü almaya çalışacağız. Bizde İnegöl belediyesinde halkımızın göstereceği teveccühle başarı elde etmek istiyoruz.” Dedi. 
İTTİFAK OLABİLİR
İYİ Partili Meclis üyesi İsmail Karaman ise, “İYİ Parti Türkiye şartlarında rüştünü ispatlamıştır. Yaşanan ekonomik sıkıntıyı iliklerimize kadar hissediyoruz. İYİ partinin bununla alakalı önemli çalışmaları var. 2014 seçimlerinde CHP bize önemli katkıda bulunmuştu. Resmiyette ittifak yapmaya gerek yok bir yerlerde ister istemez bir ittifak oluşuyor. Benim başkanlık dönemimde yüzde 60 oranında oy almıştım. AK partili seçmenlerden de oy almıştım. Dolayısıyla halk kendi arasında o ittifakları kuruyor. Genel merkez bazında bazı şehirlerde ittifak var. Bu İnegöl’de neden olmasın? Önce bütün aday adayları bir havuza girmeli. Eğer ittifak olacaksa bir aday üzerinde durulabilir. İnegöl başarısız şekilde yönetiliyor.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<