banner359

İzzetbegoviç İnegöl'de dualarla anıldı

21 Ekim 2015 Çarşamba 10:16 2015-10-21 10:29:30
İzzetbegoviç İnegöl'de dualarla anıldı
 İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Bilge Kral Alija İzetbegoviç’in 12’nci ölüm yıldönümü dolayısı ile Çamaşırlık Camisinde Mevlid-i Şerif programı düzenleyerek aşure ikramında bulundu.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı yatsı namazı öncesinde Çamaşırlık Camii’nde, Cami imamı Rahmi Şahin ve müezzin Bayram Eren tarafından okunan Mevlid-i Şerif programına, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Demirtaş, yönetim kurulu üyeleri, bazı okul müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
 
300 KİŞİLİK AŞURE İKRAMI
İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Mevlid-i Şerif’in ardından bir dua ile programı sonlandırdı. Yatsı namazı sonrasında ise, dernek yönetimi tarafından cami cemaatine 300 kişilik aşure ikramında bulunuldu.
 
AZİZ HATIRASINA HÜRMETEN MEVLİT OKUTTUK
Programla ilgili bazı açıklamalarda bulunan İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Demirtaş, “Derneğimiz, Bilge Kral Alija İzetbegoviç’in 19 Ekim 2003’de hakkın rahmetine kavuşmasının 12’nci yıldönümünde, bu akşam Çamaşırlık Camii’nde yatsı namazı öncesinde aziz hatırasına hürmeten Mevlid-i Şerif okuttuk. Ayrıca Muharrem ayı sebebiyle de derneğimizin aşure ikramını gerçekleştirdik. Tüm Bosna ve Alija dostlarına, vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.10.2015 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<