Jandarma’dan motosikletlere sıkı denetim

30 Temmuz 2017 Pazar 10:53 2017-07-30 11:02:52
Jandarma’dan motosikletlere sıkı denetim

 İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri motosiklet hırsızlıklarının önüne geçilmesi noktasında sorumluluk bölgelerinde uygulama yaptılar. 

Motosiklet kullanımının yaygınlaşması suç işleyen şahısların bu tür araçlara yönelmesi mevzuata uygun olmayan motosikletlerin asayiş kaçakçılık uyuşturucu ve terör olaylarında kullanabileceği göz önünde bulundurarak mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması aranan motosikletlerin yakalanması maksadıyla İçişleri Bakanlığının talimatıyla Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de Jandarma ekiplerince uygulamalar yapıldı.
İnegöl’deki sorumluluk bölgelerinde uygulama yapan jandarma ekipleri motosikletleri denetlediler. Uygulamalar da 90 şahsın GBT sorgulaması yapılırken, 140 motosiklet denetlendi. 14 motosiklet trafikten men edilirken, kurallara uymayan ve eksik evrakları bulunan sürücülere toplam 11 bin 270 TL para cezası uygulandı.


Son Güncelleme: 30.07.2017 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<