banner359

jandarmadan sıkı denetim

11 Şubat 2017 Cumartesi 11:22 2017-02-11 11:32:43
jandarmadan sıkı denetim

 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla beraber öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşımını sağlanması amacıyla İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların can güvenliği ve huzurun temini için Bursa-Ankara karayolu üzeri ile kırsal mahallelerdeki sorumluluk bölgelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin güvenliği için okul önlerindeki denetimlerine yoğunluk verdi.

YENİCEKÖY´DE SIKI DENETİM

İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve Asayiş Timi ekipleri, kırsal mahallelerdeki ilk, orta ve liselerde taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerin güvenliğini sağlamak için okul çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdı. Jandarma ekipleri, taşımalı eğitim ile çeşitli kırsal mahallelerden gelen iki binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Yeniceköy mahallesi okullar bölgesinin çevresindeki şahıslara ve sürücülere yönelik uygulama yaptı.

SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Okullara öğrenci getiren servis araçlarını tek tek durduran ekipler, trafik ve tescil belgesi, zorunlu karayolu mali sigorta, her koltukta emniyet kemeri, öğrenci sayısı, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı, araçlarda dur levhası, rehber personel, okul taşıtı ibaresi, araç kapılarının sürücü tarafından açılıp-kapatılması konuları göz önünde bulundurularak bu yönde denetim yaptı. Servis araçların yanı sıra okullarla ilgisi olmayan şahıslar ve araçlarla alakalı da denetim yapan ekipler, kampus çevresinde kuş uçurtmadı.

Öğrencilerin güvenliğine yönelik uygulamaların yıl boyunca devam edeceği bildirildi. 



Son Güncelleme: 11.02.2017 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<