Kaçak tütün operasyonu

26 Ağustos 2020 Çarşamba 12:11
Kaçak tütün operasyonu

İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda bir aracın bagaj kısmında kaçak tütün mamülleri yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, Hamidiye Mahallesi Değirmen sokak üzerinde bir aracın bagaj kısmında kaçak tütün mamülleri yakalandı. Ekipler tarafından araç içerisinde yapılan aramada; çeşitli markalarda paketlenmiş bandrolsüz halde 84 kg kaçak tütün, 4 bin 200 adet doldurulmuş makaron, 143 bin adet bandrolsüz boş makaron, 46 bin 800 adet TAPDK Belgesi olmaksızın satış yapıldığı değerlendireler boş makaron, 66,5 kg çeşitli markalarda bandrolsüz ve kaçak  nargile tütünü ve 16,3 kg ambalajsız halde kıyılmış tütün ele geçirildi.

Kaçak malzemelere el konulurken, B.K. isimli şahıs ekipler tarafından yakalandı.

Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<