banner359

Kadınlar Günü'ne karanfilli kutlama

08 Mart 2021 Pazartesi 13:17 2021-03-08 17:08:45
Kadınlar Günü'ne karanfilli kutlama

Kaymakam Eren Arslan ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, dünya kadınlar günü nedeniyle ilçede karanfil dağıttılar.

Belediye Başkanı Alper Taban , "Onları hatırlayarak onore etmek istedik. Hanımlar Allah’ın bizlere birer emaneti. Kadını, hayattaki rollü itibariyle bazen çalışan, bazen anne, öğretmen olarak her alanda görebiliyoruz. Onlar bir toplumun oluşmasında en önemli rol üstenen insanlar. Bizler bu özel günde onlara sağlık ve huzur diliyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Eren Arslan ise, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Kadınlarımız, analarımız, bizi dünyaya getiren o eli öpülesi, ayakların altına cennet vaat edilen güzel insanların günü olarak kutluyoruz. Ama bizim inancımızda kadınlarımız, annelerimiz her zaman başımızın tacıdır. Ama bugün sembolik bir gün olması sebebiyle belediye başkanımızla birlikte bu anlamlı günde onların gönüllerini almak istedik" dedi.

Son Güncelleme: 08.03.2021 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<