Kadınlara özel doğa yürüyüşü

05 Mart 2016 Cumartesi 14:46 2016-03-05 14:51:55
Kadınlara özel doğa yürüyüşü

 İnegöl Belediyespor bünyesinde faaliyetlerini sürdürmeye başlayan Dağcılık ve Doğa Sporları branşının ilk etkinliği kadınlara özel. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak Belediyespor tarafından yapılacak doğa yürüyüşü Pazar günü gerçekleştirilecek.

Düzenlenecek yürüyüş hakkında açıklama yapan İnegöl Belediyespor ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çeşitli etkinliklerle kutluyor, kadınlarımıza unutamayacakları güzellikte bir gün geçirtmeye çalışıyoruz. Bilindiği üzere Dağcılık ve Doğa Sporları branşımız yeni bir oluşum. Bu yıl kadınlar gününün ilk programını Dağcılık ve Doğa Sporları branşı ile gerçekleştirmek istedik. Bu aynı zamanda branşımızın ilk etkinliği olacak. Kadınların elinin değdiği her şeyde bir bereket, bir güzellik vardır. Biz de bu uğura inanarak ilk etkinliği kadınlarımıza özel yapmayı uygun gördük” dedi.

Başkan Alinur Aktaş doğa yürüyüşünün detaylarını şöyle belirtti; “Doğa yürüyüşü 6 Mart Pazar günü saat 08.00´de İnegöl Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünden (Lazlar Camii karşısı) kalkacak araçlarla İnegöl Sayfiye, Geyikli Baba, Babasultan, Kızlar Sarayı parkurunda yaklaşık 13 kilometre kadar kolay bir parkurda gerçekleştirilecektir. Katılımcıların kayıt yaptırmaları zaruridir. Doğa yürüyüşüne katılım ücretsizdir. Kayıtlar İnegöl Belediye Spor Müdürlüğüne yapılacaktır. Ben, ilgi duyan tüm İnegöllü bayanları doğa yürüyüşümüze davet ediyorum.”

Son Güncelleme: 05.03.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<