banner359

Kalburt mevkiinde ham yol çalışması

03 Aralık 2015 Perşembe 11:06 2015-12-03 11:08:39
Kalburt mevkiinde ham yol çalışması

 Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Cerrah Mahallesi Kalburt Mevkiinde bulunan 1116. Sokak üzerinde yapılmakta olan ham yol çalışmasını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Cerrah Mahallesi 1116. Sokak üzerinde yapılmakta olan ham yol çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
İnegöl Belediyesi olarak şehrin dört bir tarafında altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ettiklerini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Kansu, “Kalburt mevkii dediğimiz bu bölge bildiğiniz gibi geçmiş dönemde Cerrah Belediyesinin imara açtığı bir alandı. Yapılan yanlış bir uygulama sonucu aynı yerleşim alanın yan tarafında fabrika inşaatlarına izin verilmiş bu nedenle konutlar sanayi bölgesinin içinde kalmıştı. Fabrikaların ürünlerin sevkiyatı, tırların girişi çıkışı, servis araçlarının giriş çıkışından dolayı burada oturan sakinlerimiz mağdur oluyordu. Burada kazalar söz konusuydu. Bu bölgede ikamet eden mahalle sakinlerimizle yapmış olduğumuz istişare toplantıları sonucu bu alternatif yolu talep etmişlerdi. Bizde gerekli imar plan değişikliğini yaparak bu yolun ıslahını şu an yapıyoruz. Söz konusu çalışmada 10 metre genişliğinde, 90 metre uzunluğunda olan yol, 30 santimetre derinliğinde kazılarak buradan 450 m3 nebati toprak alınmıştır. Kazılan bu kısma 972 ton alt temel malzemesi dökülerek zemin sağlamlaştırılmıştır. Çalışmaların öncelikle mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.” dedi.
Kansu’nun ardından söz alan Cerrah Mahallesi Muhtarı Hasan Ayar; “Cerrah Mahallesi Muhtarı olarak halkımızın yoğun talebi üzerine burada yaşanan sıkıntıları Belediye Başkanımızla paylaşmıştık. Kısa süre önce müracaat etmiş olmamıza rağmen sağ olsunlar 1 ay geçmeden yolumuzu açtılar. Halkımızın mağduriyetini giderdiler. Gösterdikleri ilgiden dolayı Cerrah Mahallesi ve özellikle Kalburt mevkiinde yaşayan vatandaşlarımız adına Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a ve Başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2015 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<