banner359

Kalburt'ta Kaza

17 Nisan 2016 Pazar 17:51 2016-04-17 18:01:47
Kalburt'ta Kaza

 Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kaza da otobüs ile otomobil çarpıştı.Çarpışmanın etkisi ile otomobil, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezine daldı. Kaza da şans eseri yaralanan olmadı.

OTOBÜS OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI

İnegöl´deki bir cenazeye katıldıktan sonra Bursa´ya dönmekte olan 53 yolcunun içinde bulunduğu sürücü Ayhan K. yönetimindeki 16 LMF 17 plakalı otobüs, kontrolden çıkarak önünde seyir halinde olan sürücü Hatice A. yönetimindeki 16 BBZ 91 plakalı özel otomobile Kalburt köprüsü üzerinde arkadan çarptı.

BAKIM MERKEZİNE DALDI

Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan özel otomobil, köprünün yanında hizmet veren İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezinin koruma tellerinden oluşan duvarı yıkarak, durabildi. Otobüste bulunan 53 kişi ile otomobilde bulunan iki kişi kazayı şans eseri yara almadan atlattılar.

ARKA KOLTUKTA OTURDU

Kazanın ardından kısa süreli şoka giren bayan sürücü maddi hasar meydana gelen otomobilinin arka koltuğuna geçerek sakinleşmeye çalıştı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 17.04.2016 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<