Kara Kış Etkisini Göstermeye Devam Ediyor !

01 Ocak 2016 Cuma 16:42 2016-01-01 16:54:06
Kara Kış Etkisini Göstermeye Devam Ediyor !

 Geçtiğimiz Çarşamba´yı Perşembe´ye bağlayan gece saatlerinden itibaren İnegöl´ü etkisi altına alan kar yağışına bu kez ekipler hazırlıklı yakalandı. İnegöl´e bağlı dağ mahallelerinde de yoğun yaşanan kar yağışı nedeniyle kapanan yollar ekiplerin zamanında müdahalesi ile tek tek açılıyor.

banner380
Her kış kabus yaşatan Bursa-Ankara karayolu üzeri Mezitler bölgesinde Karayolları ekipleri, İnegöl merkezde İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde ise Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi ekipleri nöbet tutuyor.

MEZİTLER VE ÜMİTALANDA SORUN YOK

Geçtiğimiz yıl yaklaşık bir ay boyunca sürücülere zaman zaman geçit vermeyen Bursa-Ankara Karayolu Ümitalan ve Mezitler bölgesinde bu yıl önemli tedbirler alındı. Karayolları ekipleri, kar yağışı başlamasıyla beraber, geçtiğimiz yıl kapanan bölgelerde ring atıyorlar. Zaman zaman yolun tek şeride düştüğü Mezitler de ekipler, karın yol üzerini kaplamaması için karayolu üzerinde teyakkuzda oluyorlar.

İki günden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışından dolayı kapanma noktasına gelen İnegöl’e bağlı 32 mahallenin yolu kısa sürede açıldı. Dün cenaze olduğu için öncelikli olarak Hamidiye yolu açıldı. Dün geceki kar yağışında kapanma noktasına gelen Karakadı, Kestanealan, İclaliye, Lütfiye, Eskiköy, Saadet, Hilmiye, Mesruriye, Bahçekaya, Tahtaköprü, Çayyaka, İnayet, Çaylıca, Gülbahçe, Sultaniye, Gedikpınar, Hamitabat, Tekke, Babaoğul, Maden, Soğukdere, Dipsizgöl, Dömez, İskaniye, Sülüklügöl, Karahasanlar, Olukman, Bayramşah, Aşağıballık ve Yukarıballık mahalleleri ile Oylat yolları Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından açıldı.

Son Güncelleme: 01.01.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<