Kardeş kavgasında kan aktı

01 Temmuz 2017 Cumartesi 14:38 2017-07-01 16:44:26
Kardeş kavgasında kan aktı

Alanyurt Fatih mahallesinde kardeşler arasında çıkan bıçaklı kavgada biri ağır iki kardeş yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; olay Fatih mahallesi 4. Murat caddesi üzerindeki site içerisinde meydana geldi. eşinden ayrı olan 30 yaşındaki Umut A., beraber kaldıkları kardeşleri 37 yaşındaki Emrullah A. ve 19 yaşındaki Egemen A. ile tartışmaya başladı. İddiaya göre evin anahtarı yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Umut A. ile Emrullah A. arasında çıkan kavgayı, Egemen A. ayırmaya çalıştı. Kavga sırasında üzerindeki bıçağı çeken Umut A., kardeşi Emrullah A.’yı bacağından yaraladı. O sırada kavgayı ayırmaya çalışan Egemen A.’da bıçaktan nasibini alarak sağ kolundan yaralandı.
Kanlar içinde kalan iki genç, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar.
Baldırından aldığı bıçak darbesiyle kan kaybeden ve büyük damarı kesilen Emrullah A., Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor. 

banner380

Son Güncelleme: 01.07.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<