Kardeşini ve yeğenini silahla vurdu

17 Eylül 2020 Perşembe 19:20 2020-09-17 19:28:48
Kardeşini ve yeğenini silahla vurdu

Fatih mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana gelen olayda alacak verecek meselesi yüzünden bir kişi arak yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre Fatih Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi numara 78 adresinde Ali Rıza Ö. alacak verecek meselesi yüzünden kardeşi Halil Ö. (54) ile tartıştı. Tartışmaya Halil Ö. 'nün oğlununda karışması üzerine Ali Rıza Ö. yanında bulunan silahla önce kardeşi Halil Ö.' yü ardından da yeğeni Samet Ö.'yü silahla yaraladı. Sinirini alamayan Ali Rıza Ö. daha adreste bulunan çiftliğin yanındaki samanlıkları tutuşturdu.

Ağır yaralanan baba Halil Ö. ambulansla, bacağından yaralanan Samet Ö. ise ekip aracıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren Ali Rıza Ö., ekipler tarafından gözaltına alınırken, samanlıkta çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 17.09.2020 19:28
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<