banner359

Kasa hırsızları yakalandı

07 Mayıs 2018 Pazartesi 09:59 2018-05-07 11:15:09
Kasa hırsızları yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren mobilya mağazasındaki çelik para kasasını açıp içindeki paraları çalan maskeli 4 hırsız yakalandı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgilere göre; 18 Ocak 2018 tarihinde İnegöl’e bağlı Cerrah mahallesindeki mobilya sanayinde faaliyet gösteren mobilya mağazasında hırsız olayı meydana geldi. Sabah işyerine gelen yetkililer, hırsızlık olayını fark ederek Jandarma komutanlığına haber verdiler.
Harekete geçen Bursa ve İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri, güvenlik kameralarından şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattılar.
200 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ
İşyerinin güvenlik kameralarının yanı sıra çevredeki 200 güvenlik kamerası da incelendi. Hırsızların kiralık araçla olayı gerçekleştirdiğini tespit eden Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızların izini bir dedektif gibi çözerek buldular.
3 ay süren çalışmaları sonucunda deliller toplanarak hırsızların adresleri tespit edildi. 4 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda evinin penceresinden atlayarak kaçmaya çalışan V.Ç., diğer İ.K., Ö.Ö. ve R.K. isimli hırsızlar kıskıvrak yakalandılar.
Yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

Son Güncelleme: 07.05.2018 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<