Kazada Yaralanan Çift Hastanede Nikah Kıydı

31 Temmuz 2017 Pazartesi 17:49 2017-07-31 17:53:16
Kazada Yaralanan Çift Hastanede Nikah Kıydı

 Mezitler mevkiinde yağmur suyu kanalına düşen otomobilde yaralanan sevgililerin tedavi gördükleri hastanede nikahı kıyıldı.

22 Temmuz günü Ankara yönünden İnegöl´e gelen Samed D. yönetimindeki 16 UAZ 18 plakalı otomobil, Rüştiye Mahallesi mevkiinde kontrolden çıktı. Savrulan araç karayolunun kenarındaki yağmur suyu kanalına düşerek ters durdu. Kaza sırasında sürücü araçtan kanala fırlarken, araçta sıkışan Gökçe Ü. İse kaza yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama kurtarma ekiplerince kurtarıldı.

İki ağır yaralı da kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Yaralılar daha sonra Bursa Devlet Hastanesine sevk edildiler.

NİKAHI HASTANEDE KIYDILAR

Bursa Devlet Hastanesi ortopedi servisinde tedavileri devam eden çift, düğün salonunda kıyılması planlanan nikahı ertelemek istemediler. Bunun üzerine yakınlarını hastane odasına davet eden çiftin nikahı serviste kıyıldı. Nikah cüzdanını geline veren memur, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Damat Samet Dinç, gazetecilere büyük bir kaza atlattıklarını söyledi.

Düğün salonunda kıyılması planlanan nikahı ertelemek istemediklerini aktaran Dinç, "Daha anlamlı olsun diye nikahımızı iptal etmemek için böyle karar verdik. Çok, mutluyuz" dedi.

Gelin Gökçe Ün ise, 6 aydan bu yana nişanlı olduklarını belirterek, "Düğünü erteledik ama nikahı ertelememek için hastanede kıymaya karar verdik. İkimiz de yaralandık ama çok şükür hayattayız" dedi.

 


Son Güncelleme: 31.07.2017 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<