"Kazanmak istiyoruz"

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:08
"Kazanmak istiyoruz"

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, hafta sonu evimizde karşılaşacağımız BAK Spor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bordo beyazlı ekip, BAK Spor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi; “Galibiyeti kaçıran taraftık. İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Karşı takımı daha dirençli bir takım olarak bekliyordum. Daha önce de belirtmiştim ama topun bizde kalması, topu iyi kullanmamız, savunmadan hücuma geçişlerimiz gayet olumluydu. Sadece pozisyon üretmekte biraz sıkıntımız vardı ama oda zamanla düzelecektir diye düşünüyorum. Tabi haftalık olarak maçlara bakıyoruz. Geçen hafta geçen haftada kaldı, onu kapattık. Her oynadığımız iyi maçtan sonra daha iyisini yapmak zorundasınız. Dediğim gibi 3 hafta da gelinen güzel bir nokta var. O serimizi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah hem iyi oyun hem oyunumuzu geliştirerek hem de mücadelemizi daha fazla geliştirerek daha iyi bir sonuç almak istiyoruz. Tabi kazanmak istiyoruz. Kazanmak için çıkacağımız bir maç. Gökhan’ımız eksik bu hafta. Onun dışında biraz Cengiz’in dizinde problem var. Onun haricinde herhangi bir şeyimiz yok. Hazırlıklarımız devam ediyor. Güzel bir şekilde hafta sonunu bekliyoruz inşallah.”

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<