banner359

Kedi Gözlü Çocuk İlgi Çekiyor

09 Ocak 2019 Çarşamba 12:20 2019-01-09 16:29:03
Kedi Gözlü Çocuk İlgi Çekiyor

İnegöl’de milyonda bir kişide görülen rahatsızlığa sahip 5 yaşındaki Emir Kayra Polat’ın gözlerinin adeta kedi gözlerine benzemesi, herkesin dikkatini çekiyor. İki gözde ikişer iris bulunması olarak tanımlanan İris Kolobomu rahatsızlığı bulunan çocuğun gözlerini görenler şaşırıyor. Dikkat çeken göz rengi ve gözlerinde 4 ayrı iris bulunan Kayra, geceleri zifiri karanlıkta bile varlıkları görebiliyor. Herkesin dikkatini çeken Kayra’yı görenler gözlerini kedi gözüne benzetiyorlar.
İnegöl’e bağlı Cerrah mahallesinde ikamet eden 29 yaşındaki Yakup ve 25 yaşındaki Hilal Polat çiftinin iki çocuğundan birincisi olan 5 yaşındaki Emir Kayra, ilgi görüyor.

KARANLIKTA GÖRÜYORUM

5 yaşındaki Emir Kayra Polat, “Geceleri karanlıkta da babamı görebiliyorum. Daha güzel görebiliyorum. Işık varmış gibi görüyorum” dedi.

İNSANLARIN ÇOK DİKKATİNİ ÇEKMEYE BAŞLADI

Baba Yakup Polat ise, “5 yaşındaki çocuğum, Kayra doğduğunda bizde anlayamadık. İki ay geçtikten sonra gözlerindeki irisin ikişer tane olduğunu fark ettik. Doktora götürdük, diğer gözlere göre çok farklı dediler. İnsanların çok dikkatini çekmeye başladı. Kedi gözü gibi diyenler çok oldu. Doktorlar 6 ayda bir kontrole getirmemizi söylediler. Daha ileri de küçük bir ameliyat gerebilir diye söyledi” diye konuştu.

DİKKAT ÇEKİYOR

Çocuğunun fotolarını çekip sosyal medyada paylaştığını belirten Polat, “Görenler, yorum yapıyorlar. Ajanslar bana ulaşıp, bizi çağırıyorlar, davet ediyorlar. Kayra karanlıkta gördüğünü söylüyor, nasıl gördüğünü bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 09.01.2019 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<