banner359

Kedi İle Köpeğin Dostluğu İlgi Çekti

03 Kasım 2017 Cuma 16:00 2017-11-04 11:59:30
Kedi İle Köpeğin Dostluğu İlgi Çekti

İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezinde tedavi altına alınan kedi ile anne köpeğin dostluğu görenleri hayran bırakıyor. Köpeğin kafesine giren kedi ve anne köpekle sürekli bir arada yaşıyor ve ayrılmıyor. 
Doğasında düşmanlık olmasına rağmen, beraber yemek yiyen ve beraber oynayan kedi ve köpeği görenler ise bu tabloyu izlemeye doyamıyor. 
Bu kedi ve köpekler tam da kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde biz insanlara büyük bir mesaj veriyorlar. ‘Kediyle köpek gibi didişmek’ deyimini adeta geçersiz kılıyorlar. 
Kedilerin yaşadığı kafese alınan kedi, kafesin kapısı açıldığında koşarak anne köpeğin yanına gidiyor. Bir yavrusu bulunan anne köpeğin, kedi ile de ilgilenmesi görenleri içini ısıtıyor.

Son Güncelleme: 04.11.2017 11:59
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<