banner359

“Konu İnegöl İse Gerisi Teferruattır”

31 Aralık 2016 Cumartesi 16:36 2016-12-31 16:39:48
“Konu İnegöl İse Gerisi Teferruattır”

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni İlçe Başkanı Necmi Demir ve yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendilerinin yerel politikacı olduklarını ve dertlerinin öncelikle İnegöl olduğunu belirterek, “Konu İnegöl ise geresi teferruattır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığında yapılan olağan üstü genel kurul sonucunda İlçe Başkanlığı görevinse getirilen Necmi Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Aktaş, CHP heyetini makamında ağırladı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAY OLDUK
Ana muhalefet partisinin İlçe Başkanlığı görevini sürdürecek olan Demir, ziyaret sırasında Başkan Aktaş’a çiçek takdim etti. Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, “Bildiğiniz gibi CHP İnegöl İlçe Başkanlığında bir boşalma olmuştu. Bizler de yılların verdiği tecrübeye dayanarak arkadaşlarımızla birlikte tekrar kongrede aday olduk. İnegöl İlçe Başkanı ve yönetim kurulu olarak seçildik. Bizim temel amacımız birlik ve beraberliği sağlamaktır. Ayrıca genel politika değil yerel politikayla ilgili sizinle beraber Cumhuriyet Halk Partisi, ana muhalefet partisi olarak İnegöl halkına hizmet etmek üzere geldik. İnegöl ile ilgili yasalar çerçevesinde yapılması gereken hizmet anlamında size ilettiğimiz şeyleri hep birlikte yapacağımızdan eminim. Bu duygularla yola çıktık” dedi.

“BU YAŞTA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”
İlerlemiş yaşlarına rağmen ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Necmi Demir, “Vatanımızda yaşanan bu son olaylardaki şehitlerimiz için de Allah’tan rahmet dileyerek yeni yılın barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. İnşallah Türkiye için 2017 yılı barış ve huzur getirecek bir yıl olur. Bizler bu yaşta elimizi taşın altına koyduk. Gelecekteki güzel Türkiye için birlikte hareket etme dileği ile yola çıktık. İnşallah hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

“BİZİM DERDİMİZ İNEGÖL
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise CHP heyetine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partimizin çok değerli İlçe Başkanı ve değerli yöneticilerine hoş geldiniz demek istiyorum. Geçmişte hem Belediye Meclis Üyeliği yapmış, birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapmış, hakeza geçmişte yine İlçe Başkanlığı yapmış ve bir dönem Belediye Başkan Adayı olarak da dostane bir şekilde yarıştığımız Necmi Demir ağabeyimize ben de kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Siyasi partilerde ve sivil toplum kuruluşlarında görev almak hem maddi hem manevi fedakarlıklar gerektirir. Nihayetinde bunu hangi çatı altında yapıyor olursa olsun insanlar, özellikle Necmi Beyin bir sözü de dikkat çekici; biz yerel politikacıyız. Doğru. Bizim derdimiz İnegöl. İnegöl’ün Caddesi, sokağı, sosyal ve kültürel hayatı, velhasıl alt yapısı üst yapısı ne kadar az sorunlu, sorunsuz olabilir bütün derdimiz bu” dedi.

KONU İNEGÖL İSE GERİSİ TEFERRUAT
Yeni yönetimin tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini farklı şekillerde gündeme getireceğini kaydeden Aktaş, “Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini bazen eleştirerek, bazen takdir ederek, bazen de ikaz ederek gündeme getirecekler. Yakinen de tanıdığımız değerli bir ağabeyimiz, büyüğümüz. Bu işlerin de özellikle fedakarlık gerektirdiğini, bu noktada görev alanlara da saygı duymak gerektiğini ben bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile hem kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. Konu İnegöl ise geresi teferruattır” diye konuştu.

Ziyarette İnegöl ile ilgili istişareler de yapıldı.

Son Güncelleme: 31.12.2016 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<