Kosova'dan Görsel Sanatlar Sergisi

16 Mayıs 2017 Salı 10:03 2017-05-16 10:15:39
Kosova'dan Görsel Sanatlar Sergisi

Kosova Eğitim Kurumu Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin hazırladığı eserlerin yer aldığı Yılsonu Sergisi İnegöl AVM Sergi Salonunda izlenime açıldı.

Sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Özel Kosova Eğitim Kurumları kurucuları Devrim Kosova Hasırcı ve Hakan Ergül, Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Erol Baştürk, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Erol Baştürk, “Kosova Eğitim Kurumları 2016-2017 eğitim öğretim yılı Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu ürünleri İnegöl halkının izlenimine sunmak üzere hazırladığımızın serginin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

300´ÜN ÜZERİNDE ESER

Sergi hakkında bilgi veren Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Göçer ise, “Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu, aynı zamanda okulumuzda eğitim gören 1´nci sınıftan 8´nci sınıfa kadar bütün öğrencilerin eserlerinin yer aldığı yılsonu sergisi. Kil çalışmaları, metal kabartma çalışmaları, silikon kabartma çalışmaları, tuval, sosyal bilgiler, fen bilgisi ve din kültürü derslerinde yaptıkları proje ödevlerinde yaptıkları eserler bu sergide sergileniyor. Geri dönüşüm projeleri de sergi de yer alıyor. Öğrencilerimiz sadece insan atıklarını değil, doğa atıklarını da kullanılarak bazı çalışmalar yaptı. Eko okul projesi kapsamında yapılan çalışmalarda var. Fotoğraf kulübü öğrencilerinin İnegöl´e bağlı birçok mahalleyi gezerek çektikleri fotoğraflar yer alıyor. Sergi de öğrencilerin hazırladığı 300´ün üzerinde eser var” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin hazırladığı eserlerin yer aldığı Yılsonu Sergisi izlenime açıldı

Son Güncelleme: 16.05.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<