Kosova'dan Polis Günü Kutlaması

10 Nisan 2017 Pazartesi 09:46 2017-04-10 09:51:41
Kosova'dan Polis Günü Kutlaması

 Kosova Eğitim Kurumları 2/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Merve Ay eşliğinde Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 172. yılı nedeniyle İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne ziyarette bulunarak günlerini kutladılar.

Ziyaret sırasında öğrencileri İnegöl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Araali ağırladı. Öğrencilere emniyet teşkilatı ve polislik mesleği hakkında bilgiler veren Araali, ziyaretlerinden ötürü öğrencilere teşekkür etti. Geziye katılan sınıf öğretmeni Merve Ay ise, emniyet teşkilatının öneminden söz ederek, “Canımızı emanet ettiğimiz emniyet mensuplarının bizler için yaptığı fedakârlıklar unutulmaması gerekir” dedi. Yeri geldiğinde vatan ve millet savunmasında canlarını feda eden koca yürekli kahraman Türk polisinin her zaman yanında olduklarını belirten Ay, ziyaret sırasında verdikleri bilgiler ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk ise, Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümüne ilişkin, “Polisler bu ülkenin huzur ortamını korumak adına en önemli kişilerdir. Ailelerinden, sevdiklerinden, zamanlarından kimi zaman da hayatlarından fedakârlıklar yaparak ülkeleri için çalışmaya devam ediyorlar. Bugün bizler evlerimizde huzurlu ve mutlu hayatlarımızı sürdürebiliyorsak, bunda emniyet teşkilatının rolü büyüktür. Onların emekleri ve çabaları, sözcüklerle tarif edilemeyecek kadar kutsal, göz ardı edilemeyecek kadar da yücedir. Ailesiyle tatil yaparken göreve çağrılırım diyerek cep telefonunu yanından ayırmayan, göreve çağrıldığı anda da çoluğunu çocuğunu orada bırakıp, göreve giden polislerimizin 10 Nisan Polis Gününü yürekten kutluyorum. Bir polis babası olarak gözbebeğimiz polislere emekleri ve özverileri için teşekkür ediyorum. Geçmişten günümüze vatan toprağı için şehit olan tüm polislerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.04.2017 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<