banner359

KPSS Kursu 14 Aralık'ta açılıyor

05 Aralık 2015 Cumartesi 17:08 2015-12-05 17:18:34
KPSS Kursu 14 Aralık'ta açılıyor

 Eylül 2016´da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) yönelik hazırlık kursu başvurularının 11 Aralık Cuma günü son bulacağını bildiren İnegöl Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Burhanettin Özdemir, KPSS hazırlık kurslarının ise 14 Aralık Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.

KPSS hazırlık kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini belirten HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Halk Eğitim Merkezi olarak, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) hazırlık kursu açacağız. 320 saatlik bir kurs. 2016 yılı Eylül ayında yapılacak KPSS sınavlarına hazırlarken, kurslarımızı birkaç defa tekrarlamak istiyoruz. Yaz tatilini de içine alacak şekilde bu 320 saatlik kursu tekrarlayacağız. KPPS´ye hazırlanan adaylara en iyi eğitimi vereceğiz. Bu konuda yetkin öğretmenlerimizi görevlendiriyoruz. Daha önce Halk Eğitim Merkezi olarak, 2012 ve 2014 yıllarında yapılan KPSS öncesinde de kurslar düzenlemiştik. Bu konuda tecrübemiz var. Bu dönemde de Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunda akıllı tahtaları kullanarak bu kurslarımızı düzenleyeceğiz. Şuan yeterli başvurular var. 11 Aralık Cuma günü son başvuru tarihi. 14 Aralık Pazartesi günü de kursumuz başlayacak. Lisans, önlisans ve ortaöğretim olarak bu sınavlar yapılıyor. Bizlerde kurslarımız lisans, önlisans ve ortaöğretim olarak açıyoruz. Başvuru anlamında lisans düzeyinde 80, önlisans 40 kişi, ortaöğretim düzeyinde de 95 kişi başvurdu. Bu müracaatların son şeklini vererek, kurslarımızı açmak istiyoruz” dedi.

YABANCI DİL KURSLARI AÇILIYOR

Önümüzdeki günlerde açılacak kurslarla ilgili de bilgi veren Özdemir, “Bugünlerde açmayı düşündüğümüz bazı kurslarla ilgili de bilgi vermek istiyorum. Bunların başında tıbbi sekreterlik dediğimiz hasta kabul işlemleri kursumuzu da hafta içi gündüz ve akşam ile hafta sonu olmak üzere tekrarlarını açacağız. Yine önümüzdeki dönemde işaret dili kursunu açıyoruz. Boşnakça kursunu ilk defa açacağız. Resim sanat eğitimi kursunu açacağız. Bu kursumuzu üniversiteye hazırlık olarak açacağız. Yabancı dil kurslarımız planlandı. İngilizce kursunu şuan planlıyoruz, önümüzdeki hafta açacağız. Almanca ve Arapça dil kursları açacağız. Rusça kursu daha önce açmıştık. Talep olması halinde açabiliriz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 05.12.2015 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<