Küçük Balaban korumaya alındı

25 Ağustos 2015 Salı 19:35 2015-08-25 20:01:38
Küçük Balaban korumaya alındı

 Yenice göledinde balık tutarken gördüğü uçamayan yaralı küçük balaban kuşunu yakalayan şahıs, kuşa sahip çıktı.

Yeniceköy göledine balık tutmak için giden Samet Aslan, balık tutmak için oltasını gölede attı. O sırada bekleyen genç, yakında uçamayan bir kuş cinsi gördü. Daha önce görmediği yabani kuşu gören genç, yakınlaşmak istedi. Kuşun uçamadığını göre genç, eliyle kuşu yakaladı.

KÜÇÜK BALABAN KUŞUYMUŞ

Kuşu alıp evine götüren genç, bir gün boyunca kuşu besledi. Genç, yakaladığı kuşu İnegöl orman işletme müdürlüğüne getirerek yetkililere teslim etti. Orman işletme yetkilileri kuş üzerinde yaptıkları inceleme de kuşun  küçük balanan kuşu olduğunu tespit ettiler.

YARALI KUŞ BELEDİYEYE TESLİM EDİLDİ

Yaralı kuş, Orman İşletme ekiplerinin haber verilmesi üzerine işletmeye gelen İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi Görevlilerine tedavi edilmek üzere teslim edildi.

Son Güncelleme: 25.08.2015 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<