Kulaca Kavşağında Çalışmalar Başladı

07 Mart 2016 Pazartesi 09:41 2016-03-07 09:46:08
Kulaca Kavşağında Çalışmalar Başladı

 Bursa-Ankara karayolu üzerinde, İnegöl´ün Doğu girişinde yer alan Kulaca ve Alibey Mahalleleri girişine köprülü kavşak yapımına başladı.

2015 yılında ihalesi yapılan işin yüklenici firması tarafından kavşak yapım çalışmaları başladı.

KAZALAR SONA ERECEK

İnegöl´e bağlı Kulaca ile Alibeyköy mahallelerine girişi sağlayan kavşakta çok sık kaza meydana geldiğini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti´nin vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm bulan bir siyasi parti olduğunu söyledi. Şahin, verdikleri her sözün arkasında durduklarını ve yerine getirdiklerini de belirtti. Hüseyin Şahin, geçmiş dönemde Oylat, Kurşunlu ve İnegöl OSB kavşaklarını yaptıklarını, Kulaca ile Alibeyköy mahallelerine girişi sağlayan kavşağın yapılmasıyla Bursa Ankara karayolunun daha da güvenli bir hale geleceğini, sıkça meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazaların son bulacağını vurguladı.

ÖNEMLİ BİR KAZANÇ OLACAKTIR

Yapılan kavşağın 2-3 mahalleye hizmet edeceğini ifade eden Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Uğur ise, “buralarda sık sık ölümlü veya yaralamalı kazalar meydana geliyor. Bu nedenle 2015 yılında programa alınan kavşak çalışmaları başladı. Bu sezon bitirilir diye ümit ediyoruz. Bu yapılan kavşak hem Kulaca için hem de diğer mahalleler için önemli bir kazanç olacaktır. Ulaştırma Bakanlığına ait istasyon nedeniyle kaçan araçlar bu kazalara neden oluyordu. Yapılan kavşakla bunlardan da kurtulmuş olacağız. Çünkü vatandaş kaçak olarak köyümüzden geçiyor. Bunun önlenmesi de zor, zaman alacaktır. Bu nedenle kavşağın olmasının hem köyümüze hem de ülkemize faydalı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 07.03.2016 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<