Külcü Görevine Başladı

03 Mart 2016 Perşembe 10:14 2016-03-03 10:17:57
Külcü Görevine Başladı

 AK Parti İnegöl ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Selahattin Külcü, Merkez Birliği´nde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Selahattin Külcü, uzun yıllardan beri Türk çiftçisine hizmeti vazife edinen Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine Yönetim Kurulu Başkanı seçilmekten onur duyduğunu belirterek, “Yönetim kurulu üyelerimiz, çiftçi ortaklarımız ve personelimizin de desteği ile çok daha başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Gayemiz, ortaklarımıza ve tüm çiftçilerimize kaliteli bir hizmet sunmaktır. Çiftçimiz, kurumumuz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

153 yıllık mazisiyle Türk tarımının ve ülkemiz çiftçisinin umudu ve güveni olan en büyük çiftçi kuruluşu Tarım Kredi Kooperatiflerinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirten Külcü, “Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 36 bin yerleşim biriminde, 16 Bölge Birliği, bin 625 Tarım Kredi Kooperatifi, 177 Hizmet Bürosu ile 1 milyon çiftçi ortağına şirket çalışanlarıyla birlikte yaklaşık 8 bin personeliyle hizmet götürmektedir. Bu kutsal görevde siz değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte ülkemiz tarımına yapacağımız hizmetlerin heyecanı içindeyim. Bu görevi yaparken özellikle dikkat edeceğim husus, bugün çok başarılı bir noktadaki kurumumuzu daha da yükseklere taşımak, çiftçimizin kurumumuza olan güvenini ve kurumsal istikrarı korumaktır. Bunu yaparken hizmetlisinden kooperatif birim müdürüne bölge müdüründen genel müdüre kadar tüm çalışanlarımızın moral/motivasyonunu en yüksek düzeyde tutmak temel prensibimiz olacaktır. Kurumumuzun asıl sahipleri olan ortaklarımıza hak ettikleri kalitede hizmet sunmak için kurum personelinin birliği, beraberliği ve ortak çalışma kültürü her şeyden önemlidir. Bunun için tüm çalışanlarımızla birlikte huzur ve güven içinde uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemiz tarımının daha ileri noktalara taşınması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile koordineli ve uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bakanlık ile birlikte yürüttüğümüz projeleri en kısa zamanda sonuçlandıracak, yeni ve kapsamlı projelerle çiftçilerimizi mutlu edecek adımlar atacağız. Kuruluşundan bu yana birlikte çalıştığımız KOOP-İŞ sendikası ile çalışanlarımızın hak ve çıkarlarını korumak adına bugüne kadar sürdüğümüz karşılıklı diyalog ilkesinden ayrılmayacağız. Unutulmamasını istediğim en önemli husus şudur; makamlar gelip geçicidir, asıl olan kurumlardır. Biz birlikte olduğumuz ölçüde güçlü ve başarılı oluruz. Seçilmiş yönetim kurulu üyeleri olarak bizlerin başarıya giden bu yolda tüm ortaklarımız ve çalışanlarımızla birlikte olacağımıza inancınızın tam olması en büyük dileğimdir. Bu vesile ile çalışmalarınızda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 03.03.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<