banner359

Kurşunlu Mahallesinde Ramazan Coşkusu

29 Mayıs 2019 Çarşamba 03:52 2019-05-29 11:25:11
Kurşunlu Mahallesinde Ramazan Coşkusu

İnegöl Belediyesi, merkez dışında kalan mahallelerde düzenlediği geleneksel orta oyun gösterileriyle ramazan ayının coşkusunu şehrin her bölgesinde yaşatıyor.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in dolu dolu geçmesi ve vatandaşların ramazan ayının coşkusunu hissedebilmesi adına farklı eğlence ve etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, bu etkinliklerle ramazanı merkez dışındaki mahallelere de taşıyor.

İnegöl Belediyesi, bu etkinlikler kapsamında Pazartesi akşamı Kurşunlu Mahallesinde geleneksel orta oyunu gösterisi düzenledi. İnegöl Belediye Tiyatrosu ekibinin gerçekleştirdiği ramazan eğlencesi, iftar sonrası mahalle meydanında kurulan alanda yapıldı. Mahalle sakinlerini eski ramazanlara götüren gösteriye vatandaşların ilgisi yoğun olurken, özellikle çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 29.05.2019 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<