Kurşunlu Yolunda Kaza;2 Yaralı

13 Ocak 2016 Çarşamba 17:58 2016-01-13 18:04:19
Kurşunlu Yolunda Kaza;2 Yaralı

 İnegöl-Kurşunlu mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kaza da yağış nedeniyle kontrolden çıkan özel otomobil yoldan çıkarak, ağaca çarptı; 2 kişi yaralandı.

banner380
AĞACA ÇARPTI

Edinilen bilgilere göre; Kurşunlu mahallesinden Bursa-Ankara karayolu istikametine seyir halinde olan sürücü 76 yaşındaki Cavit Ş. yönetimindeki 16 JPK 36 plakalı özel otomobil Hasanpaşa mahallesi mevkiinde iddiaya göre yağış nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil yolun sağından tarlaya girip, ağaca çarparak ancak durabildi.

Kaza sonucunda özel otomobil sürücüsü ile yanında bulunan 56 yaşındaki Mustafa Ç. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 ve Jandarmaya bildirdiler.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi tedavinin ardından müşahede altına alındılar.

AĞIR HASAR

Ağaca çarpması sonucunda ön kısmında ağır hasar oluşan özel otomobil çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırıldı. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 13.01.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<