Levent Börek İnegöl Şubesi açıldı

12 Haziran 2020 Cuma 14:15 2020-06-12 16:32:26
Levent Börek İnegöl Şubesi açıldı

1968 yılında açılan Adana Merkezli ‘Benzeri Değil Orjinali’ sloganıyla bir çok ilde şubeleri bulunan Levent Börek İnegöl Şubesi hizmete açıldı.

Cuma Mahallesi 1. Tabakhane Sokak üzerinde hizmet verecek olan yeni işyerinin açılışı, protokolün ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa; Bursa Büyükşehir Belediye başkan vekili Süleyman Çelik, Belediye başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ile vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan işyeri sahibi Musa Şeşka, işyerinin açılışına katılanlara teşekkür etti. 

Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni eden İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ, İşyerinin açıldığı çarşının İnegöl ticaret hayatının merkezi olduğunu aktardı. Koronavirüs sürecinde esnafın yanında olanlara teşekkür eden Uğurdağ, "3 aylık süreçte devletinin ve milletinin yanında olan sanayici ile çarşı esnafına teşekkür ederim. Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 

İnegöl'de girişimci insanların yaşadığını ifade eden Belediye başkanı Alper Taban ise "İnegöl'ün en büyük gücü burada yaşayan insanlar. Çarşının cazibesini arttırma adına çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Cesaretlerinden dolayı işyeri sahiplerimizi kutluyorum. Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim" diye konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediye başkan vekili Süleyman Çelik de işyerinin hayırlı olmasını temenni ederek, zorlu süreçten geçildiğini aktardı. 

Konuşmaların ardından işyerinin açılışı kurdele kesimiyle yapıldı.

Son Güncelleme: 12.06.2020 16:32
Anahtar Kelimeler:
InegölLeventBörek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<