banner359

Mahalle toplantılarında bir araya geliyorlar

07 Mart 2016 Pazartesi 09:55 2016-03-07 10:00:01
Mahalle toplantılarında bir araya geliyorlar

 Erhan Güven Başkanlığındaki İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri mahalle üyeleriyle bir araya gelerek, bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Oda Başkanı Erhan Güven, “Geçtiğimiz sene uygulamaya başladığımız mahalle toplantılarına bu senede devam ediyoruz. Geçen sene erkek berberleri ile 18 mahallede ayrı ayrı yaptığımız mahalle toplantılarında, üyelerimizle bir araya gelerek her mahallede mahalle temsilcileri belirledik. Bu mahalle temsilcisi arkadaşlarımızla da daha sonra bir araya gelerek uygulanacak ve uygulanmakta olan bazı kararlarımızı kendilerine anlattık. Amacımız bazı konularda ve alınacak kararlarda üyelerimizin fikir ve düşüncelerini alarak ortak bir kararda buluşmaktı” dedi.

HATIRA ORMANI

Toplantılara üyelerin güzel katılım gösterdiğini belirten Başkan Güven, “Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dolayısı ile geçen sene başladığımız mahalle toplantılarımıza bu sene de devam ediyoruz.  Mahallelerimizin yarısını bitirmiş bulunmaktayız. Yine üyelerimiz sağ olsunlar güzel katılım gösteriyorlar. Haftada iki mahallede akşam kapanış saati olan 22.30´da belirlediğimiz bir mekanda üyelerimizle bir araya gelerek yapmış ve yapmayı düşündüğümüz faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Yine son çıkan kanunlar hakkında kendilerine bilgi veriyoruz. Ayrıca üyelerimizin sorunlarını dinleyerek, çözebileceğimiz konuları çözmeye çalışıyoruz. Üyelerimizle bir araya gelerek sohbet etmek bile aslında güzel oluyor. Birbirimizi daha iyi tanımış, kaynaşmış oluyoruz. Biz yönetim ve denetim kurulu olarak bu toplantılardan çok memnun kalıyoruz. Sanırım üyelerimizde memnun kalıyorlardır. Önümüzdeki günlerde bu toplantılarımızı bitirip, bir aksilik çıkmazsa muhtemelen Nisan ayında yapacağımız bir etkinlik ile tüm üyelerimizin katılımını sağlayarak İnegöl Orman İşletmesinin destekleriyle İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası adına bir hatıra ormanı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Erhan Güven, “Bayan Kuaförlerimizi de unutmuyoruz. Bayan kuaförlerimiz içinde zaman zaman bilgilendirme toplantıları düzenleyerek bir araya geliyoruz. İnşallah Bayan Kuaförlerimiz içinde önümüzdeki 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir faaliyetimiz olacak” diye konuştu.

“Bu arada, İnegöl Berberler ve Kuaförler Odamıza kayıt olan meslek dalları çoğaldı. Sadece berber ve kuaför üyemiz yok. Nace kodlarının belirlenmesinden sonra odamıza Halı ve Kilim Yıkamacılar, Zırai İlaç Satıcıları, Haşere İlaçlama işyerleri, Gözlükçüler, Hamamlar, Kreş ve Gündüz Bakımevleri, Rehabilitasyon Merkezleri, Özel sağlık Merkezleri, Özel ambulans hizmetleri, Diş Protez Laboratuarları, Arasöz ve Vidanjör Hizmetleri Çamaşırhaneler, Ağda Salonları, Masaj Salonları, Kuru Temizlemeciler, Yaşlı Bakım ve Huzurevleri gibi Hijyen ile alakalı mesleklerde artık bize kayıt oluyorlar” diyen Güven, “Dolayısı ile bu meslek mensupları da bizim üyemiz olduğu için önümüzdeki günlerde bu üyelerimizle de toplantılarımız olacaktır. Son olarak, yaptığımız toplantı ve faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. İşlerinde Allah kolaylıklar, bol kazançlar nasip etsin. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” diyerek sözlerini noktaladı.


Son Güncelleme: 07.03.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<