Mahmudiyeye 47 araçlık otopark

29 Ocak 2016 Cuma 10:28 2016-01-29 10:33:55
Mahmudiyeye 47 araçlık otopark

 İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak üzerine 47 araçlık otopark ve koruluk alanı yapıldı.

Düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, kentsel düzenleme çalışmasının belediyeye yaklaşık olarak 85 bin liraya mal olduğunu söyledi.

KENT GÖRSELLERİNE VE ESTETİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Dün, Park ve Bahçeler Müdürü Sabri Mert ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Yardımcısı Adil Kansu, kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veren İnegöl Belediyesinin bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle İnegöl yenilediğini ve şehre vizyon kattığını ifade ederek, “Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda özellikle şehrimizi rahatlatacak otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları üretme çabamız kentin her alanında artarak devam ediyor. Ayrıca, şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler de geliştiriyor ve uyguluyoruz. Özellikle mahalle otoparkı ve koruluk alanı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir. Bugün de Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak´ta yapımı devam eden otopark ve koruluk alanımızın incelemesini yapmak üzere buradayız. 2 bin 591 metrekarelik alanda projelendirilen çalışmamızın 705 metrekaresi otopark alanı, bin 310 metrekaresi koruluk alanı olarak planlanmıştır. Otopark alanımız 47 araç kapasitelidir” dedi.

MALİYET 85 BİN LİRA

Proje kapsamında mevcut koruluk alanında bulunan yetişkin ağaçların korunarak düzenleme yapılacağını belirten Kansu, “Koruluk alanın dışındaki otopark alanının tüm kısımlarına görselliği ön planda olan bitkiler dikilecektir. Bitkilendirme çalışmasında dışbudak ve ıhlamur bitkilerine yer verilecektir. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 85 bin TL´dir. Otopark ve koruluk alanımızın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.01.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<