banner359

Maymun yüzünden memurları darp ettiler!

02 Ağustos 2017 Çarşamba 17:27 2017-08-02 18:35:09
Maymun yüzünden memurları darp ettiler!

 İnegöl’de faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda meydana gelen olayda doğaya ait maymunu almak üzere gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri işyeri çalışanları tarafından darp edildiler. Maymun bir işyeri çalışanı tarafından alınarak kaçırıldı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl’deki bir petrol istasyonunda doğaya ait Maymunu izinsiz beslendiği ihbarını alan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri, harekete geçtiler. Bursa’dan İnegöl’e gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğünde görevli Orman Mühendisi Yusuf Ü. İle Orman Memuru Tarkan Ç., petrol istasyonuna yöneldiler. Petrol istasyonunda çalışan görevlilere durumu anlatan 2. Bölge ekipleri, maymunu almak için hamle yaptılar. İşyerindeki Maymunu almak isteyen ekiplere, petrol istasyonu çalışanları sardırmaya başladılar. Neye uğradıklarını şaşıran görevliler durumu Emniyet ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen emniyet ekiplerini görev petrol istasyonu çalışanlarından biri maymunu da alıp yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı.
İşyerinde 2. Bölge müdürlünden gelen iki memuru darp ettikleri öne sürülen petrol istasyonu çalışanları T.D., Ö.B. ve S.İ. ekipler tarafından gözaltına alındılar.
Darp edilen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğünde görevli Orman Mühendisi Yusuf Ü. İle Orman Memuru Tarkan Ç., hastaneden darp raporu aldıktan sonra karakola götürülerek şahıslardan şikayetçi oldular.
MAYMUN ARANIYOR!
Emniyet ekipleri izinsiz beslenen Maymunu kaçıran şahsı ve maymunu arıyorlar.

Son Güncelleme: 02.08.2017 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<