banner359

"Medya ve İletişim" konuşuldu

19 Ekim 2017 Perşembe 17:21
"Medya ve İletişim" konuşuldu

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi’nin organize ettiği seminerde İnegöl’de bulunan gazeteciler gençlerle bir araya geldi.
İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi’nin organize ettiği program ile İnegöl’de bulunan basın mensupları üniversite gençliği ile bir araya geldi.
Hacı Yusuf Şahin ve Ailesi Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci yurdunda gerçekleşen programa konuk olarak, Yıldırım Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Salih Bakıcı, İnegöl Online haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Adem Demir, E-İnegöl Haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Salih Bilal Aslan katıldı.
Soru cevap şeklinde gerçekleşen programda, gazeteciliğin önemine vurgu yapılırken, basın mensuplarının haber yaparken nelere dikkat ettiği vurgulandı.
Gelişen teknoloji ile beraber basın yayın organlarının teknolojiye ayak uydurduğu ve ortaya çıkan dijital medyanın öneminden bahsedildi.
ARAŞTIRMA YAPIN
Sosyal medyaya vurgu yapılan programda konuşan basın mensupları, sosyal medyanın önemli bir mecra olduğunu ama okunulan her yazıya inanılmaması gerektiği, araştırma yapılması gerektiği anlatıldı.
MEDYA ÖNEMLİ BİR ARAÇ
İlim Yayma Cemiyeti Müdürü Mehmet Yurttutan ise “Bu güzel programda öğrencilerimiz ile bir araya gelen basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Medya önemli bir araç ama basın mensuplarının çalışma şartları gerçekten zor. Mesai kavramı yok, günün her anı haber peşindeler. Ben verdikleri bilgiler için tekrardan teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<