banner359

Melikgazi Heyetinden Aktaş’a Ziyaret

15 Temmuz 2017 Cumartesi 10:28 2017-07-15 10:30:54
Melikgazi Heyetinden Aktaş’a Ziyaret

 İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Kültür Sanat Festivali için İnegöl’e gelen Melikgazi Belediye Başkan Vekili ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Melikgazi Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk ile birlikte Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yüksel Kahraman ve meclis üyeleri yer aldı. 30. Uluslararası Kültür Sanat Festivali için şehrimize gelen konuk ekip, İnegöl ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk, “Bugün İnegöl ilçesinin bu özel günü dolayısıyla buraya geldik. Çok güzel karşıladılar sağ olsunlar. Teşekkür ediyoruz kendilerine. Kayseri’den selamlar sevgiler getirdik. Başkanımın özellikle selamları var. İnşallah bu gününüze de katılmak istiyoruz” dedi.

BU MUTLU GÜNÜNÜZÜ GÖRMEK İÇİN GELDİK
Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yüksel Kahraman ise Kayseri Melikgazi Belediyesi meclis üyeleri ve Başkanvekili ile birlikte Belediye Başkanı adına İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilip bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen kültür sanat festivaline katılmak üzere Kayseri’den geldiklerini söyledi. Kahraman, “Başkanımızın selamlarıyla beraber geldik. Bu mutlu günü bizde görmek ve sizin neşenize katkı vermek amacıyla bulunuyoruz. Gösterilen ilgi ve alakan dolayı başkanıma ve tüm personele teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YURT DIŞINDAN VE FARKLI ŞEHİRLERDEN DELEGASYONLAR AĞIRLANACAK
Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında Uluslararası Kültür Sanat Festivalinin 30’uncu yılının bu akşam 18.30’da kortej yürüyüşüyle başlayacağını hatırlattı. 11 ülkeden misafirin geldiğini kaydeden Aktaş, “İnegöl’deki hem kültür derneklerimiz hem hemşeri derneklerimizle büyük bir coşkuyla festivalimizi icra edeceğiz. Tam bir folklor, kültür festivali olacak. Tabi bu arada gerek yurtiçinden gerek yurtdışından misafirlerimiz olacak. Kardeş şehirlerimizden gelen meclis üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız, yurtdışından gelen Belediye Başkanı, Milletvekili, Başkan Yardımcısı, meclis üyesi misafirimiz olacak. Bu 10 günlük süre zarfında da onları burada ağırlamaya çalışacağız” dedi.

NE KADAR DOĞRU BİR YERDE OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK
15 Temmuz anma etkinlikleri haftası olması nedeniyle programların da yoğun olduğunu hatırlatan Aktaş, “Çok tecrübeli bir Başkanımız var Melikgazi’de. Sayın Memduh Başkanımızın selamlarını aldık. Bizde buradan kendisine selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Tabi ekibiyle beraber böyle coşkulu bir şekilde festivalimize katılıyor olmaları açıkçası bizi ciddi derecede gururlandırdı. Kendisine ben bu yönden de çok teşekkür ediyorum. Gelen hanımefendilere beyefendilere çok teşekkür ediyorum. Bu yoğun programlar içerisinde biz kendilerine en güzel şekilde ilgilenmeye çalışıp 2 şehrin kardeşliğini, dostluğunu daha da artırmaya çalışacağız. Ben bu vesileyle gelen misafirlerimize tekrar hoş geldiniz dileklerimi iletirken, ana gayesi gerçekten kardeşliğimizi ve dostluğumuzu birlik ve beraberliğimizi arttırmak olan bu festivalin ne kadar doğru bir yerde olduğunu bir kez daha gördüğümüzü ifade ediyor hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ziyarette kısa bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk ve Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yüksel Kahraman ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 15.07.2017 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<