Mevsim değişikliği acil servisleri doldurdu

25 Ekim 2017 Çarşamba 15:54
Mevsim değişikliği acil servisleri doldurdu

Son günlerde havaların soğumasıyla birlikte  İnegöl'de yaşayan vatandaşlar hastaneleri dolduruyor. 

İnegöl'de  Devlet Hastanesi  acil servisi  hastalarla doldu taştı. Mevsim değişikliğinden dolayı artan gribal enfeksiyonlar ve soğuk algınlığı artışı beraberinde hasta sayısını arttırdı.

Normalinden daha fazla hastanın başvurduğu acil servis aynı zamanda çocuk hastalarla doldu taştı. Hastalanan çocuklarını hastaneye getiren vatandaşların yoğunluk sebebiyle uzun süre beklediği görüldü.

Hastaneye başvuran vatandaşların en çok ateş, halsizlik, kusma, öksürük ve burun akıntısı şikayetiyle başvurduğu görüldü.

Bir hafta öncesine kadar ortalama 800  kişinin başvurduğu İnegöl  Devlet Hastanesi Acil servisine dün  bin 270 kişi başvuru yaptı.

Uzmanlar ise mevsim değişikleri sebebiyle gribal enfeksiyonların artığını belirterek, okulların açılmasıyla birlikte çocukların gribi bir birine bulaştırdığını, hasta çocuk sayısında artış gözlendiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<