banner359

Mezitlerde kaza:3 Yaralı

24 Şubat 2018 Cumartesi 10:28 2018-02-24 17:04:51
Mezitlerde kaza:3 Yaralı

İnegöl-Bozüyük arası karayolu üzeri Mezitler bölgesinde meydana gelen kaza ve kazaya karışanlara yardım etmek amacıyla duran araca başka bir araç çaptı, kazada üç kişi yaralandı.

Bozüyük´ten Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü Hasan S. yönetimindeki 10 BAF 03 plakalı özel otomobil, Mezitler bölgesi Kınık mahallesi mevkiinde yağış nedeniyle kontrolden çıkarak karayolunun sağındaki bariyerlere çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

YARDIMA GİDERKEN…

Kazadan birkaç dakika sonra ise 06 BH 0832 plakalı özel otomobiliyle Bursa´ya seyir halinde olan sürücü Adem K. kazayı görünce aracını hemen yanına park ederek kaza yapan sürücünün yardımına koştu. Bu sırada, aynı istikamette seyir halinde olan sürücü Doğan G. yönetimindeki 34 GFM 44 plakalı cip´te yağış nedeniyle kontrolden çıkarak, kaza yapan araç sürücüsüne yardım etmek için duran sürücünün 06 BH 0832 plakalı özel otomobiline çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cipte bulunan Hakan M. İle Halil K. yaralandı.

İki ayrı kazada yaralanan 3 kişi 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Son Güncelleme: 24.02.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<